Čokoládový krém je klasický dezert. A z dobrého důvodu. Každý si pamatuje, že mu bylo dovoleno škrábat zbytek z hrnce, když maminka nebo babička vyráběly pudink. Společnost RUF jako první začala vyrábět právě pudingy. Čokoládová pudinková moučka chutná skvěle. Díky své jemné čokoládové chuti je oblíbený u dětí a dospělých, podávaný za horka nebo vychlazený. K přípravě vám stačí jen 500 ml mléka, cukr a pudinkový prášek. Příprava: Odložte asi 6 polévkových lžic 500 ml (1/2 l) mléka a smíchejte s pudinkovým práškem a asi 2 polévkovými lžičkami cukru (40 g). Přiveďte zbytek mléka k varu. Sejměte mléko z varné desky, přidejte smíchaný prášek a znovu řádně vařte, za stálého míchání. Nalijte dezert do dezertních sklenic nebo do skleněné mísy. Chcete-li vytvořit bábovičku, nalijte dezert do formy opláchnuté čistou vodou, ochlaďte a po úplném vychladnutí zase otočte.
Balení obsahuje: 123 g
Škrob, nízkotučný kakaový prášek (18%), aroma.
Alergeny | mléko, skořápkové plody, sója |
Energetická hodnota kJ | 415 kJ |
Energetická hodnota kcal | 99,2 kcal |
Tuky | 1,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 17,8 g |
- z toho cukry | 12,5 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,11 g |
Německo
Barva | hnědá |